Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τις αξίες σας προσφέροντας ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές, ποιοτικές και βιώσιμες λύσεις για τα προϊόντα σας.

IWP: Λύσεις για την επιχείρησή σας

Με περισσότερα από πενήντα χρόνια στο χώρο της ξύλινης συσκευασίας, έχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον τομέα μας. Αυτή η συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, η επιθυμία βελτίωσης και χρήσης νέων τεχνολογιών, η ικανότητα γρήγορης προσαρμογής στις νέες συνθήκες και η κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη, μάς επιτρέπουν να παρέχουμε υπηρεσίες εφάμιλλες των αναγκών της επιχείρησής του.

Η ιστορία μας

H IWP Παπαδερός Γεώργιος ΑΕ, η οποία τελεί υπό υπό τη διοίκηση του Γεώργιου Παπαδερού, είναι μία σύγχρονη ελληνική επιχείρηση με κύριους τομείς δραστηριότητας την κατασκευή παλετών, κιβωτίων και αναδιπλούμενων πλαισίων παλετών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στη μεταφορά, αποθήκευση και συσκευασία των προϊόντων σας. Επιπλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο εμπόριο μεταχειρισμένων παλετών και κιβωτίων καθώς και στο εμπόριο και την επεξεργασία ξυλείας. Tαυτόχρονα παρέχει και σχετικές υπηρεσίες σύμφωνες με διεθνή πρότυπα, όπως η απεντόμωση ΙSPM 15 και η απεντόμωση BMSB.

H IWP Παπαδερός Γεώργιος ΑΕ προήλθε από τον εταιρικό μετασχηματισμό της Γ&Β Παπαδερός ΕΠΕ, η οποία είχε μια ιστορία μεγαλύτερη των 50 χρόνων και κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της ξύλινης συσκευασίας και να συνδέσει το όνομα της με την ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.

Φιλοδοξούμε να είμαστε κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνοι, καθώς δεσμευόμαστε στις αξίες της κυκλικής οικονομίας.

Πρωτοπόρος είναι αυτός που κοιτάει ό,τι και οι άλλοι, αλλά με άλλο οπτικό πρίσμα.

iwp integrated wooden packaging

Η ποιότητα δεν είναι πράξη, είναι συνήθεια.

Αριστοτέλης

Στην IWP συγκρατούμε στον πυρήνα μας τις θεμελιώδεις αξίες της θετικότητας και του σεβασμού, της βιωσιμότητας, της υπευθυνότητας και της διοίκησης με ακεραιότητα. Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τις ενέργειες μας.

Γιώργος Παπαδερός CEO

Team

Γιώργος Παπαδερός

Πρόεδρος & CEO

Κατερίνα Παπαδερού

COO

Δημήτρης Παπαδερος

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Νίκος Λιβιτσάνος

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Σωτήρης Καρνάτος

Υπεύθυνος Παραγωγής

Χάρης Κουτσιαύτης

Υπεύθυνος Αποθήκης

Collaborate

with us.

Scroll up Drag View